Боли кошмарно тишината...
Очакване на телефонен звън.
Най-дългият кошмар -
безсмислено да чакаш,
а сипе се снегът навън.
И бялото е толкова наблизо,
а във душата - лепкава тъма...
"Студът навън ли е или във мен?" се питам
и плисва във очите самота.
© Галина Матева All rights reserved.