Nov 27, 2008, 11:51 AM

Очакване 

  Poetry
391 0 0
  ОЧАКВАНЕ


От белозърнест мрамор на кристали
тяло сътворих. Да дам сърце забравих.
Сега белозърнест мраз ме гали.
Без дъх съм от ледени очи - лукави.


За тях ще влезна сам във Дантевия ад.
Ще открадна огъня от боговете!
Ще разлея леденозърнестия водопад.
Очаквам ги... 
  под сянката на вековете...



 



ДОБАВИ К

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??