May 7, 2011, 4:32 PM

Очакване 

  Poetry
734 0 6

И чакаме сто дена вечерта

разсеяно антените да блъсне.

До шала ù да окачим палта.

В чадърчето ù дъжд сълза да пръснем.

 

Да отвалят асфалти и листа.

Светулките да завъртят бушонче...

Сто дена вятър! А от вечерта -

една луна очакване. За котва.

© Емил Хаджидиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??