Jan 27, 2011, 5:11 PM

Очакване 

  Poetry » Civilian
453 0 1

На момичето и жената, която го чакаше да се завърне цял живот

 

... Животът ни тук е една отворена рана. Тя кърви отдавна, неспирно. Откакто се помним.

 

Подай ми ръка

в светлината –

през мрака.

Отдавна –

тъй страшно отдавна,

със поглед премрежен

те чакам.

 

Да пристигнеш

със вихрена

сила...

Със вярата

и със обичта си

да озариш сърцата,

мой любими!

 

Да разсееме мрака!

Надеждите,

всичко отминало

във свободата

да възкресим...

 

Как те чакам!

 

 

 

 

Иван Бързаков

София, 2010

© Иван Бързаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??