Dec 20, 2016, 5:02 PM

Очакване 

  Poetry » Love
242 0 0

Очаквам на спирката наша,

пристига при мен любовта.

Снегът е чист, благосклонен,

надиплен, фрезован – богат.

 

Разтворил сърцето щастливо,

успявам да вдигна очи.

Запален любовният огън,

в мен вечно гори.

 

И белите лебеди, нежни,

обгърнали свежи тела,

далѝ младостта ми ще върнат

на тази грешна земя?


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??