Apr 28, 2006, 8:46 AM

Очакване 

  Poetry
727 0 1

В безутешна безучастност,
в скука, в самота
изгарях в своето щастие,
да бъда влюбена жена.
Да се измъчвам с време,
да се поръсвам с глухота,
да пиша в мрака твоето име
и да не мога да заспя.
Влюбеност, безплътност,
безнадеждност -
дните се изплъзваха така
и губех са във бледна нежност,
очакваща да дойде пролетта.

© Десислава Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??