May 24, 2009, 4:05 PM

Очи 

  Poetry » Love
1045 0 4

Очи. Навсякъде. Очи
едни такива - завладяват.
Очи - зелени дълбини.
Молят, искат, подчиняват.

Очи в очакване на ласка.
Очи като на хитра котка,
която казва "Погали ме
и виж дали съм кротка".

Зелена утеха.
Зелена тревога.
Не искам да ги спра.
И вече не мога...

© Грета Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??