Oct 23, 2009, 11:12 AM

Очи 

  Poetry » Love
690 0 0

Аз се взирам в очите на хората:

има сини, зелени... има и черни...

Но в никой от тях не намирам лъчите

на онeзи две, по арменски верни.

 

На  Е.О.С.

© Ганка Гончарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??