Oct 14, 2009, 11:28 AM

Очите ми 

  Poetry
483 0 7

Очите ми - два извора дълбоки.

И често са препълнени до горе.

Изпиваш ги до дъно. И жестоко.

Оставяш ги пресъхнали и слепи.

 

Очите ми - две пламъчета - свещи.

Изгарят безвъзвратно тишината.

Погледна ли те, в твоите посрещам

на свежо утро топлата отплата.

 

Очите ми - ранена самота са.

Не ги избождай само, те са ми цената.

И в труден миг - предчувствие за полет -

на птица, всъщност, те са ми крилата...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??