Dec 24, 2007, 12:17 PM

Очите на любовта 

  Poetry » Love
883 0 10

Виждам как цъфтят рози,

приказно снежно - бели.

Виждам как сияят очи,

пълни с щастие цели.

Виждам ръце да се галят

като треви речни.

Виждам сърца да изгарят

от обич вечна.

Картини от една изложба,

парад на сетивата.

Така виждат очите

на любовта свята.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??