Nov 6, 2024, 9:35 AM

Очите си напълних сутринта 

  Poetry » Humour
144 2 6

Леле, кеф, ма кеф, по мъжки,

ме изпълни сутринта -

Студ със вкус на люти чушки

вледенил ми е кръвта...

 

А на спирката... мадама...

Но да беше само т'ва -

Полата и пет пръста няма,

а красивите крака

в мрежичка чорапогащна...

 

Ех, очите пълни брат!

Питам се, дали е дашна?

А колко секси бе отзад...

 

И кръвта ми заигра,

както лятото... на плажа...

Майната му на студа -

Искам с кремче да я мажа...

***

Стихчето с усмивка пиша -

Моята да не чете!

Инак май у дупка миша

със кютек... ще ме навре...

 

06.11.2024.

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??