Oct 1, 2017, 12:20 AM

Очите ти нощем сънувах 

  Poetry » Love, Phylosophy
387 0 1

Очите ти (нощем) сънувах...

очи не, а (ярки) звезди...

да бъдеш до мене бленувах...

от здрач та до (ранни) зорѝ...

 

Жадувах (с ръце) да те хвана...

жадувах да бъда (твой) принц...

жадувах, за жалост съдбата...

съвсем не това отреди...

 

Аз само в съня си те виждам...

мой скъп, драгоценен смарагд...

В очите ти не съществувам...

августо, о, (мой) херувѝм...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми стиха ти , Андрей!Поздравления!
Random works
: ??:??