Feb 24, 2013, 11:49 AM

Ода на радостта 

  Poetry
947 0 0

Ухание на радост блика,
 радост пълна  блика
във сърцата,
благост и милост Божия са над земята.
Отвори сърце, отвори очи
любовта Божия прозри..
Опри се на Светия Един
Даващ разум, мъдрост, мир.
Предай Му болка, мъка и тъга,
върни се в прегръдката на Любовта.

Ако в пътя злокобен препъваш се ти

И не намираш в таз’ пътека -
никаква утеха,
то знай -
ако в молитва свята преклониш глава
и потърсиш да пиеш от Живата Вода,
няма да останеш жаден - сега и до века. Амин!

© Станимира Азълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??