О, Джъмбо!
Три дена майките любими и техните роднини вълнения имат!
Във форуми и групи, трепетно повтарят въпроса велик,
ще затваря ли Джъмбо, даже и за миг!?
Депресии страшни!
Дванайсетий път, млада майка поства във групата дива
и коментари почват, и жлъч я залива...
Буря пак настава! Доклад след доклад! Админката откачЕна сочи хикса пак и вика:
"АЙ, спрете! Веч* не сА търпите!" И мамите писват с викове сърдити
и едничка дума- "Джъмбо!" групата разпра.
Админът отговори с друг вик: "Ще мета!".... to be continued...
© Кристина All rights reserved.