Nov 20, 2013, 10:04 PM

Ода за ФЕЙ 

  Poetry » Love
760 0 4

Как се казва фея в мъжки род?

Как се казва на такъв вълшебник,

който вярно и незнайно как,

две души събира с виртуал посредник?


Може би е ФЕЙ? Или е ФЕЙС?

ФЕЙСБУК - Творецът на съдби!

Любовен събирач или омайник нежен

в тая толкова реална и фалшива мрежа?


ФЕЙ! Приятелче любимо!

ЕЙ! Велик е, който те създаде!

Ти най-красивите невидими неща

в сърцата ни с любов запали! 

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??