Oct 8, 2007, 9:01 AM

ОДИСЕЯ 

  Poetry
532 0 5
Оказионът на живота -
сапиенс или койот,
а равносметката една.

Бях бакалавър.
Бях севастократ.
Брадясал въшльо,
даже и пират.

Играх комар.
Тънех във разврат.
Знам, никога
не ще да срещна,
Човека, който
вчера бях.

© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??