Jul 20, 2010, 4:11 PM

Одисея 

  Poetry » Love
584 0 8

Знай, когато ме погледнеш,

и  аз ще те погледна -

мигът ще бъде вечност.

А, той, вълшебно-сребърен,

унесено със мен ще чезне,

синчеци диви ще рисува -

любовната ни одисея -

течаща вечна струя.

 

Знай, когато ме отминеш,

аз няма да отмина -

мигът ще бъде прошка.

А той най-близко е до Бога,

веднъж понякога ще идва,

като ден и нощ различен

и с топлите си още пръсти,

във вечност, знай, ще се превръща.

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??