Jul 19, 2009, 7:48 PM

Одисея II 

  Poetry » Phylosophy
407 0 0

                                                       Сам -

                                                       христоматийно

                                                                                 гол,

                                                       нарамил

                                                                        кокилите

                                                       на изцъкленото Време,

                                                       се задъхвам по билото

                                                       на залязващия

                                                                                        ден...             

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??