Feb 22, 2005, 3:10 PM

Одвъд позволените истини 

  Poetry
829 0 2

Одвъд позволените истини

 

Одвъд позволените истини,

далече от всички илюзии...

Там, където нещо се кърши,

там, където те са мъртви...

Там, където сляпа е съвестта – злоба,

а плачът зазидан е в гроба!

 

Където само мракът и луната,

знаят за кръвта пролята...

...А виновниците весело се смеят

в някой бар да празнуват и пеят.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??