Jan 6, 2012, 10:12 AM  

Офисна поезия 

  Poetry » Humour
614 0 0

Във снежнобяла риза; всеки поглед ослепява;

под черното палто се изпъва строг костюм.

И никой днес във офиса "безделник" да ме нарече

не се и осмелява, било то даже и наум.

 

И всичко щеше да е ток и жица,

и работата щеше да спори и да тече,

ако не беше таз комбинация банална -

светкавична и ясна мисъл

и бавно, тромаво ПеЦе!

© Момчето отАндалусия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??