Apr 16, 2015, 5:44 PM

Огледални чувства 

  Poetry
979 1 2

Огледални чувства

 

Огледалните чувства на един поет,
изхвърчали от душата,
създават незабравим дует,
пълнейки с омайване сърцата.

 

Различни мисли има,
вечни страдания и зима,
вдъхновения и рима,
мечта далечна, неуловима,
радост страстна, неудържима...

 

Потъвайки в захлас
по безгрижие и радост,
попадаш в транс,
омайвания и прехлас,
по повика на мечтателния глас.

 

А в моменти на мълчание
леденият вятър гали косите,
изпитваш самота и страдание,
загасва блясъкът на звездите.

 

Загледан в нараненото сърце,
чуваш нотки на тъга
и твоето тъжно лице
излъчва песен на
наскърбената душа.

 

А докосналата те нова любов
променя мелодията на песента,
и епичният и зов
тихо призовава радостта.

© Радица Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??