Nov 18, 2008, 3:31 PM

Огледало 

  Poetry » Other
617 0 0
Плоскост - лъскава, студена,
в чужди образи преобразена.
Едно красиво огледало,
хиляди очи видяло.
Огледало някак си безлично,
високомерно и само-цинично!
Огледалото от гордост някак си се пръсна,
лъсна празнотата долна, гнусна...

© В.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??