Jan 13, 2007, 11:35 AM

Огледало 

  Poetry
562 0 3

Огледален образ с посърнало лице.
Кървясали очи, изсъхнали ръце.
В гърдите дупка, а туптящото сърце,
тромаво и безнадеждно кани се да спре.

Пред огледалото- осемнадесетгодишно момче.
По тялото му рани няма. А кръв- ни едно петънце.
Стои вцепенено, и втрещено се вглежда,
така миналото, или бъдещето му изглежда...?

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??