Aug 5, 2011, 4:09 PM

Огнен кръговрат 

  Poetry
631 0 10

 

 

знаеш ли

че гласът ти

дори не той

а само мисълта за теб

буди всички пеперуди в мен

и те

отначало плахо

но след секунди само

смело

и все по-уверено

крилцата си размахват

и им става тясно

до болка конвулсивна тясно

в мен

 

а ако тези пеперуди

теб

с пипалцата си усетят

тогава

от пърхащите им крила

ще се пръснат рой искри

и те

ще се превърнат в огнени светулки

чийто пламък винаги усещам

в мен

мислейки за теб

 

пеперудени светулки -

огнен кръговрат с център

ти

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??