АЗ НЕ СЪМ ПРОСТО ЖЕНА -
аз съм огън
и с него все вървя,
и изгарям цяла.
Нека да ме пари,
нека да гори!
Той ще ме направи
по-силна от преди.
И с него ще се слея,
и с него ще вървя,
за да бъда все такава
огнена жена!
© Мария All rights reserved.
поздрав