Feb 1, 2008, 8:40 AM

Огън и лед 1 

  Poetry » Love
841 0 26
Изплаши се от чувства трайни,
изплъзна се от мене пак...
Забулен във мъгла от тайни,
престори се на ням чудак.

А аз бях истинска и знойна -
жадувах бурни ветрове
и обич взривно-неспокойна
да стопли твойте ледове...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??