Не се опитвай! Няма смисъл.
Не пускай ледените пипала!
Гореща съм и силна мисъл
ще впрегна смело… да ги разтопя.
Сърцето май ти е студено?
А в мен отвътре огънят гори...
Стихия съм, стихия нажежена…
Ледът на огън как ще устои?...
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.