Aug 13, 2015, 12:49 AM

Огън в тишината 

  Poetry » Love
306 0 5

                                                                    Огън в тишината

 

 

Оплетох се във твойта нежност

като в паяжина бяла.

Опитвам се да спра,

във ъгъла на тишината

длани да разгърна,

усмивката си в мъжка гръд да скрия.

 

Във огъня ти мил да изгоря,

защото дълго, много дълго

душата ми във студ живя.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??