Nov 14, 2008, 2:12 PM

Ох, дошла е зима... студ 

  Poetry » Humour
567 0 4
 

Сутрин трудно ставам,

вечер късно лягам

и навън - студено и ръми!

Обливат ме от студ вълни.

Лош и мрачен период,

и на зимата сега е ход!

Искам лято и море...

искам слънчево небе!

 

Вечер пускам климатика

и часовникът ме вика:

- Хайде, лягай, ставаш рано.

Писна ми от тази драма!

 

Утре взимам час за сауна

и нека духа, нека вее!

Мен нали ще си ме грее!

© Дива Самодива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??