Jan 4, 2011, 9:25 PM  

Океан от мрак 

  Poetry » Love
650 0 0

ОКЕАН  ОТ  МРАК

 

 

В океан от мрак ще се удавя,

за да помня, че не ще забравя:

любовта е блян по споделена самота,

която усамотява вярата във Любовта!

 

 

4.І.2011
Камен Тодоров ©

© Камен Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??