Около кръга
Монотонно
Подпалени криле
Навлизат в дробовете ми
Като в джобове
Плитко е
Не се говори много
Всичко наоколо
Е мое
Изведнъж
Нахалство
Стряскам се насън
Мъртъв
Приятеля ми е мъртъв
Влизам в кръга
Завъртам
Ъглите играят на геометрия
Аз съм вектор
С посока
Запад
И с минало в обратната
Стрелка на часовник
Не знае откога е спряла
Слабост
Без воля
Прещракване
Нагласа
Боси крака шляпат
Остават мокри следи
Мялко пясък
Малко солено послание
За малки сладки получатели
Диво е
Кръг
Затваря се
И в точка
Се сбръчква
Живота ми
След това
Е
Нищо
Поле
Изсъхнали фикуси
Фризура
Кафе
Сребърни прибори
Обирам
Каквото
Е останало от преди
Но няма край
Тебеширени
Са уроците
Учителите
Предлагам да останем само приятели
Иначе всичко ще изстине
07.05.2006
© Десислав Илиев All rights reserved.