Jan 11, 2016, 7:32 PM

Окончателно 

  Poetry » Other
238 0 2

сред пиесата се въздига светът

този път с теб сме зрители

и държа за ръка и държиш за ръка

настоящето

следователно сме щастливи

в полусветлата зала

полутъмното да му мисли

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??