Окована ®
Щом моята любов за теб не стига,
кой повече от мен ще ти даде!
За любовта днес пиша книга,
дано до истината тя ме отведе!
Кой повече от мен за тебе знае,
днес как да те докосва и къде!
С поглед нежен тебе да омае
и любовта със страст да ти даде!
Щом моята любов за теб не стига,
защо не го признаваш досега!
Защо не ме оставяш да си ида,
живота си без теб да продължа!
С невидими окови ти държиш ме
и приковал си моята душа!
Не ме напускаш, но не искаш
да споделиш с мене любовта!
© Мариана All rights reserved.