Dec 30, 2005, 1:34 PM

ОЛТАР 

  Poetry
717 0 4

ОЛТАР

 

Поисках правото на избор,

поисках свойта свобода.

Дълбоко в себе си погледнах -

от спомени да взема  топлина.

Зелено стръкче детелина,

цветче – запазено като света светих

и радостта, която съхраних.

Олтар за дните да издигна,

във който да те заведа.

Глави да преклоним,

да се помолим –
за още малко светлина.


Дали ще дойдеш или няма,

решаваш ти!

Олтарът се строи за двама –

но всеки влиза САМ !

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??