Sep 30, 2008, 4:21 PM

Омразна 

  Poetry
658 0 1
Мрази ме, щом толкова искаш
и щом черна съм в очите ти вече,
аз нямам какво да ти кажа -
просто в мене нещо се свлече.


Нека лошата бъда!
Да изкупя за всичко вината,
макар да не вярваш, за себе си зная,
че давах си за тебе душата.


Отивам си! Оставям те на мира
и щастието ти желая от сърце!
Дано омразата ти с мен си тръгне
и някой ден и тя с мен умре.

© Красимира Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??