Mar 7, 2007, 12:45 AM

Омръзна ми 

  Poetry
881 0 5

Омръзна ми да бъда грешната,
все аз да се превивам от вина!
Да лепна от илюзии несрешнати,
да блъскам лудо в нямата стена!

Омръзна ми от милост и компромиси,
да мажа с кал по своята душа.
Да нося доброволно всички болести
от първата, небрежната лъжа.

Омръзна ми да пазя гордостта ти,
прекършена пред твоя фатализъм!
Виновна и страхлива в любовта си,
лъжа в лъжа, любов във егоизъм!

Омръзна ми да чакам да се случиш,
защото аз съм твоята несбъдната!
Не ме разпитвай, замълчи, да чуеш,
в сърцето ти кънти лъжата... Първата!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??