Jul 29, 2008, 2:12 PM

Омръзна ми 

  Poetry
1008 0 2

Омръзна ми да ходя

бавно, уморено.

И всеки ден се моля,

дано да полетя.

Не искам да оставам

на таз земя студена

и продължавам да се моля,

дано да полетя.

Омръзна ми да чувствам само злото ваше.

И пак мигапредвкусвам,

когато ще летя.

И нищо, знайте, нищо

не ще ме уплаши.

Когато съм свободна,

когато полетя.

Ще ви оставя долу,

сред земната мизерия,

погълнати, изцяло,

от всякакви проблеми.

Ако не щете - моля,

споделете копнежа

земята да оставите,

да полетите с мене!

 

© Елина Керчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??