Nov 1, 2008, 6:48 PM

Онази нощ... 

  Poetry » Love
915 0 7
Онази нощ...

Онази нощ сънувах, че ме любиш.
  Трепереше над нежното ми тяло.
 Страхуваше се пак да не изгубиш
       душата си във мен, ако се влюбиш...


MariAngel


© Марияна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??