Dec 24, 2007, 9:32 PM

Опит за хайку 

  Poetry » East forms
652 0 20

Осъдена душа

понякога във зимна утрин

сънувай ме предколедно.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??