Mar 10, 2008, 11:09 PM

Опити за хайку 

  Poetry » Other
613 0 2

Празни хора...

шаблонно усмихнати...

Безизразност!

 

 



Страх от нощна

самота…

Смрачава се!

 

 



Поемане на

дълъг път...

Пустинно е!



Нашата химера

роди сълза…

Грижи се за нея!

 

 



В очите ми

залязва слънце…

Огнени сълзи!

 



Тишината ухае

на самота...

Ти си отиваш.

 



Мирис на

застояла любов...

Тягостно е!

 

 



В душата се смрачава.

Гласът на тъмнината

се изля смъртно черен.

 

 



Хаотични мисли

плуват в хаоса…

Бягство!?

 



Потърси ме

в нищото...

Загубих се!

 

 



Агония от

безкрайната самота…

Навън пеят птици!

 



Потърсих те

дълбоко в душата си…

Празна съм!

 

 



Още вярвам

в любовта...

Разбий сърцето ми!

 

 

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??