Oct 20, 2009, 12:35 PM

Опитвам се да видя 

  Poetry
566 0 11

Опитвам се да видя надалеко

и ще успея -

някой светъл миг,

без чужда помощ,

опит

и опека!

Ще имам поглед

ясен

и открит.

И вътре в мене вече ще е светло.

Ще разпозная всички цветове,

нюанси,

светлосенки

там,

където

грешала съм

по два пъти поне...

Ще се позная,

без да са ми нужни

компаси,

карти,

нито очила!

Опитвам се да видя

колко важна

за този свят

е моята душа!

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??