Jan 13, 2015, 3:13 PM  

Оптимистично 

  Poetry » Humour
642 0 7

                          

 

                                „Да стане левът наш балкански“...

                                                                   Добри Чинтулов

 

Славен родният Елит е –

като пес бит-недобит е –

брат на силните държави!

А дано ни той оправи!

 

Турци, цигани, евреи,

руси, българи-лакеи –

ей, голяма шарения!

А, дано е на хаирлия!

 

Чичковците от Европа

дирижират с тежка сопа,

та дано „Лъвът“ успее

нова песен да запее!

 

Батковците от Русия

ни заформиха пусия –

ха, към тока – ха, към газа –

среден пръст ни се показа!

 

Ала „Левът наш Балкански“

рипна, разрева се кански,

после тихичко замърка

и юнашки пак захърка!

 

Хем платено – хем непито!

Хайде, да ни е честито!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??