Понякога се чувстваш препълнен по всички параграфи...
Изчерпал си се, дал си всичко от себе си, а какво си получил...
Вали... дали това е самотата
Или започва поредното начало?
Вали... а бориш се със празнотата
И всичко вижда ти се някак остаряло!
Вдигни глава, недей така!
Нима това те натъжава?
Вдигни глава и виж света -
Живота в теб не се съмнява!!!
© Антония All rights reserved.
Поздрав!