Oct 2, 2017, 12:59 AM

Оранжевия месец 

  Poetry
579 0 5

Капки по перваза.
Сутрешна мъгла.
Минзухари в ваза.
Падащи листа.
Боровинки, круши,
каничка със чай
и комин със пушек.
Шал, с протъркан край.
Чадър зад вратата.
Тиква издълбана.
Парк, със цвят на злато,
Завивка на дивана.
И тъй, неусетно,
става светът магия.
С оранжева кокетност
Октомври ме обвива.

 

01.10.2017г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??