Dec 29, 2008, 9:50 AM

Орфеев подарък 

  Poetry » Phylosophy
698 0 22

Боец съм без шлем и без копие.

Талисман взела от приказки родни.

Яростни битки водя със демони,

преследвали моите ангели.

Християнка съм, на лира засвирила

Орфееви песни - свидни подаръци.

Не нарушавам тишината, простора.

Разцъфвам с цветовете на розата.

Криволича по издълбани клисури.

Извивам се под зимни порои.

И съм българка - горда и смела -

не увяхващо все още цвете!

Душата ми всеки ден е спасена!

И блести, и струи... и просветва!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??