Oct 3, 2016, 5:29 PM

Оргазъм 

  Poetry » Love
1534 3 2

***

 

Пожар.. екстаз... страст

 

Няколко часа разходка 

по тялото. 

Буря с прекрасен край

и остава спомен по върховете 

на пръстите

 

с дни аромат напомняйки

голотата

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??