Jul 2, 2006, 2:32 PM

Орис 

  Poetry
752 0 1
Скован от студ и орис тежка
треперейки поставен на колене
протягам черните си дълги пръсти
опитвам се до тебе да достигна;

Не съм човек,а бледа сянка
с вериги окована към земята
палачът с брадвата замах направи
и моят сетен час удари;

След миг на придихание
усетих болка и страдание
очите си отворих и разбрах,
че всичко минало било е сън;

Издигам се и тръгвам разсъблечен,чист
през тъмната и влажна доба
усмихвам се и тръпна в тъмнината,
защото стъпките ти чувам в тишината.

© Стефан Чакъров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??