May 9, 2007, 9:38 AM

Орис и съдба 

  Poetry
793 0 5

Какво са те за мен?!?

Нещастници без съвест и душа!

Това сте вие - орис и съдба!

Пропити от любов фалшива,

изтъкани от омраза,

изпълнени с щастие лъжливо,

отражения вьв огледало криво!

Орис и съдба - просто имена!

Имената на страха, живота, любовта

и куп други за простосмъртните неща!

Орис и съдба - от тях зависим ние сега!

Отказвам да се примиря

и срещу тях ще тръгна на война.

Заклевам се, че ще ви променя,

дори да трябва да умра,

ще се преродя

и пак ще продължа.

Животът си е мой и аз решавам

кога ще съм щастлив, нещастен,

влюбен, беден или пък богат,

и искам сам да си реша

кога да си умра!

Орис и съдба...

Демони фалшиви - ще ви променя!

Заклевам се сега!!!

© Мартин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много си упорит, надявам се и в живота да си такъв инат!Усещам, че е позитивен!поздрави!
  • Благодаря за вниманието.
    Живота е една голяма борба.
    Дали си струва (незнам) надявам се (ще разбера) и ще ви споделя.

  • Категорично!!!
    Поздрави!
  • Бори се... има смисъл!!!
    Поздрав!
  • Достоен за възхищение дух на боец!
    Дано наистина си решен на всичко. И дано си заслужава.
Random works
: ??:??