Jun 14, 2009, 8:53 PM  

Благословени 

  Poetry » Other
976 0 23

 

Кой казва, че щурчетата умират –
че есенес изчезват от света?
А всъщност те на топличко се скриват
и чакат търпеливо пролетта.

Във ранно лято още ще запеят.
А песента им е любовен зов.
Щурците само за любов живеят –
това им е небесен благослов.

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??