Oct 6, 2009, 11:25 PM

Орисана да бъда себе си 

  Poetry
520 0 1

Конфигурацията била е фатална,
когато закъсняло съм се раждала
и търсила съм в мястото си под звездите
да нарисувам съдбата си за обичане.

Избрала съм път с много разклонения
и всички те отнемат ми от времето,
и ситуациите ми невъзможни правят,
ни едно минало напълно не мога да оставя.

И макар кармата като пътеводна звезда да съм вписала,
още помня значението на думата "орисана" -
това е психично състояние, когато
отричам, че сама си докарвам проблемите до главата.

06.10.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??